Akkus seprőgépek

Ha olyan készüléket keresel, ami megkönnyíti a két nagytakarítás közti padlótisztítást, akkor jó hírünk van, hiszen a KB 5 akkus seprőgépekkel gyerekjáték a seprés. Csak bekapcsolod és abrakadabra – volt kosz, nincs kosz!
Minek bajlódni a szöszök, morzsák, állatszőrök, hajszálak összeszedésével, ha ez a zseniális készülék könnyedén megcsinálja helyetted?
Bizony, jól olvasod! Egyaránt összeszedi őket a keménypadlóról és a szőnyegről is.

Helytakarékos, akkumulátoros, alaposan tisztít és kényelmes. Kell ennél több?

Tovább

Tisztaság pillanatok alatt

Ki ne ismerné a helyzetet, amikor az ember épphogy végez a porszívó elrakásával és pillanatok alatt máris néhány morzsa a padlón hever? Na, ilyenkor jön jól a KB 5 akkus seprőgép!

Ez a kis helyigényű készülék gyorsabban kéznél van, mintha újra elő kéne venned a porszívód, akkumulátoros, szóval a lakás bármely pontján használhatod, ráadásul alaposan és porolás nélkül tisztít, nem úgy, mint egy hagyományos seprű.

Akku

Litium-ion akkumulátorának köszönhetően a keménypadlón, megállás nélkül, akár 30 percen keresztül is tudod használni a KB 5 akkus seprőgépeket.

KB 5 immer griffbereit

Kicsi, mozgékony és bármikor bevetésre kész! Ott használod a lakásban, ahol csak akarod - kellemetlen vezetékhúzkodás nélkül.

KB 5 Bauform

Akár dizájn elemként is funkcionálhat otthonodban. Kompakt kialakításának köszönhetően bárhol, még a legkisebb háztartásokban is könnyedén elfér.

Tovább