Kérdése van?  +36 96 513-333  webshop@marclean.hu 

Gőztisztítók

Fedezd fel a Kärcher gőztisztítók univerzumát, ahol minden feladatot egyszerűen és alaposan megoldhatsz!

Csak egy készülékre van szükséged a konyhatakarítástól kezdve a fürdőszoba vízkőtelenítésén át a padlótisztításig, és még a vasaláshoz is. Elvégezhetők a takarítási feladatok nagyon kényelmesen, gyorsabban és alaposabban, mint gondolnánk. Ráadásul 99,99%-ban elpusztítja a háztartásban található baktériumokat, mindenféle drága és káros vegyszerek nélkül.


23termék
Gyári cikkszám:
1.516-400.0
Garancia:
24 hónap
Házhozszállítás:
2024.06.27
Raktáron
39 990 Ft
Gyári cikkszám:
1.513-460.0
Garancia:
24 hónap
Kiszállítás dátuma:
érdeklődjön
Rendelhető
139 990 Ft
Gyári cikkszám:
1.513-430.0
Garancia:
24 hónap
Kiszállítás dátuma:
érdeklődjön
Rendelhető
84 990 Ft
Gyári cikkszám:
1.439-490.0
Garancia:
36 hónap
Kiszállítás dátuma:
érdeklődjön
Rendelhető
298 990 Ft
 

Jöjjön a gőztisztítók titka: hatékonyan a koronavírus* és a baktériumok** ellen

Egyszerűen és hatékonyan a baktériumok és a koronavírusok ellen: forró vízgőzzel. Az erőteljes gőzkifújás, a gőz magas hőmérséklete, a nagy teljesítményű fúvókák és a magas hőfokra felhevített mikroszálas kendők gondoskodnak arról, hogy a Kärcher gőztisztítók a burokkal rendelkező vírusok, mint a korona- vagy influenzavírus 99,999%*-át, valamint a háztartásokban lévő keményfelületeken pl. csempén, tükrön, főzőlapon stb. előforduló baktériumok 99,99%**-át el tudják távolítani.

  • Higiénikus és pórusmélységig ható tisztaság gőzzel – vegyszerek nélkül, csupán a gőzzé átalakult csapvízzel.
  • Koronavírusok 99,999%*-át, valamint a háztartási sima keményfelületeken előforduló baktériumok 99,99%**-át képes eltávolítani.
  • Látványosan hatékonyabb tisztít a hagyományos tisztítószeres kézi tisztításhoz képest.
  • A gőz magas hőmérséklete 100 °C-on távozik a padlótisztító-, kézi fúvóka, stb. tartozékon át.

Te döntesz: EasyFix készüléksorozat továbbfejlesztett tartozékkal

SC 5 EasyFix

Még a legmakacsabb szennyeződést is eltávolítja az innovatív VapoHydro (forróvíz adagoló) funkciónak köszönhetően. Emellett a többfokozatú gőzmennyiség-szabályozó lehetővé teszi az adott felületnek és szennyezettségi foknak megfelelő tökéletes beállítást. 

Kapható „Iron“ változatban is gőznyomásos vasalóval.

SC 4 EasyFix

Levehető tartállyal az egyszerű és kényelmes újratöltéshez és EasyFix padlótisztító fejjel a maximális tisztítási teljesítményért és az érintésmentes padlótisztító kendőcseréért.

Kapható „Iron“ változatban is gőznyomásos vasalóval.

SC 3 EasyFix

Mindössze 30 másodperces felfűtési idővel azonnal használtra kész és bármikor újratölthető. Az innovatív vízkőtelenítő patronnal automatikusan vízkőtlenít a készülék.

SC 3 Upright EasyFix

3-fokozatú gőzmennyiség-szabályozóval a különböző padlóburkolatokhoz és levehető, bármikor újratölthető víztartállyal a folyamatos takarításhoz. A vízkőtelenítő technológiának hála nincs szükség kiegészítő vízkőtelenítésre.

SC 2 EasyFix

A tökéletes belépő kategóriás készülék a gőztisztítás világába – minden fontos funkcióval. A sokoldalú tartozékok praktikusan tárolhatók közvetlenül a készüléken.

SC 2 Upright EasyFix

Kicsi, keskeny, könnyű és gyorsan üzembehelyezhető. A kemény- és a kényes fa padlók egyaránt tisztíán tarthatók a kétfokozatú gőzszabályozásnak köszönhetően.

Csak töltsd fel a tartályt tiszta csapvízzel, és várj 30 másodpercet, és már kezdheted is a felmosást. A könnyedén cserélhető vízkőtelenítő patronnal nincs szükség további vízkőtelenítésre.

SC 2 Deluxe EasyFix

A kompakt SC 2 Deluxe EasyFix LED-fénygyűrűvel az üzemmód kijelzéséhez. Ideális minden háztartási keményfelülethez.

SC 1 EasyFix

Mindig kéznél van így tökéletes a nagytakarítások között. Kompakt méretnek köszönhetően helytakarékosan tárolható pl. konyhában vagy a fürdőben. Könnyen kezelhető mérete ellenére az SC 1 is, megfelelő használat mellett eltávolítja a koronavírusok 99,999%-át*, valamint a háztartásokban előforduló baktériumok 99,99%-át**.

 

 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
37 990 Ft - 328 990 Ft
Felvételi teljesítmény
 (W)
1 200 W - 2 200 W
Max. gőznyomás
 (bar)
3 bar - 5 bar
Felfűtési idő
 (perc)
0 perc - 7 perc
Felületi teljesítmény feltöltött tartállyal
 (m2)
20 m2 - 150 m2
Termék kategória