Gőztisztítók

Fedezd fel a gőztisztítók sokoldalú világát!

Egyetlen készülék, többféle feladatra. Legyen szó konyhatakarításról, fürdőszoba vízkőtelenítéséről és baktérium-mentesítéséről, padlótisztításról vagy épp vasalásról, a Kärcher gőztisztítókra mindig, minden körülmény között számíthatsz!
Felejtsd el az órákig, sőt olykor napokig tartó fárasztó nagytakarítást, és végezz velük kényelmesen, gyorsabban és alaposabban, mint azt gondolnád.

Tudtad? A háztartásban található baktériumok 99,99%-át elpusztítja - mindenféle drága és káros vegyszerek nélkül.

Tovább

Jöjjön a gőztisztítók titka: hatékonyan a koronavírus* és a baktériumok** ellen

Egyszerűen és hatékonyan a baktériumok és a koronavírusok ellen: forró vízgőzzel. Az erőteljes gőzkifújás, a gőz magas hőmérséklete, a nagy teljesítményű fúvókák és a magas hőfokra felhevített mikroszálas kendők gondoskodnak arról, hogy a Kärcher gőztisztítók a burokkal rendelkező vírusok, mint a korona- vagy influenzavírus 99,999%*-át, valamint a háztartásokban lévő keményfelületeken pl. csempén, tükrön, főzőlapon stb. előforduló baktériumok 99,99%**-át el tudják távolítani.

  • Higiénikus és pórusmélységig ható tisztaság gőzzel – vegyszerek nélkül, csupán a gőzzé átalakult csapvízzel.
  • Koronavírusok 99,999%*-át, valamint a háztartási sima keményfelületeken előforduló baktériumok 99,99%**-át képes eltávolítani.
  • Látványosan hatékonyabb tisztít a hagyományos tisztítószeres kézi tisztításhoz képest.
  • A gőz magas hőmérséklete 100 °C-on távozik a padlótisztító-, kézi fúvóka, stb. tartozékon át.

Te döntesz: EasyFix készüléksorozat továbbfejlesztett tartozékkal

SC 5 EasyFix

Még a legmakacsabb szennyeződést is eltávolítja az innovatív VapoHydro (forróvíz adagoló) funkciónak köszönhetően. Emellett a többfokozatú gőzmennyiség-szabályozó lehetővé teszi az adott felületnek és szennyezettségi foknak megfelelő tökéletes beállítást. 

Kapható „Iron“ változatban is gőznyomásos vasalóval.

SC 4 EasyFix

Levehető tartállyal az egyszerű és kényelmes újratöltéshez és EasyFix padlótisztító fejjel a maximális tisztítási teljesítményért és az érintésmentes padlótisztító kendőcseréért.

Kapható „Iron“ változatban is gőznyomásos vasalóval.

SC 3 EasyFix

Mindössze 30 másodperces felfűtési idővel azonnal használtra kész és bármikor újratölthető. Az innovatív vízkőtelenítő patronnal automatikusan vízkőtlenít a készülék.

SC 3 Upright EasyFix

3-fokozatú gőzmennyiség-szabályozóval a különböző padlóburkolatokhoz és levehető, bármikor újratölthető víztartállyal a folyamatos takarításhoz. A vízkőtelenítő technológiának hála nincs szükség kiegészítő vízkőtelenítésre.

SC 2 EasyFix

A tökéletes belépő kategóriás készülék a gőztisztítás világába – minden fontos funkcióval. A sokoldalú tartozékok praktikusan tárolhatók közvetlenül a készüléken.

SC 2 Upright EasyFix

Kicsi, keskeny, könnyű és gyorsan üzembehelyezhető. A kemény- és a kényes fa padlók egyaránt tisztíán tarthatók a kétfokozatú gőzszabályozásnak köszönhetően.

Csak töltsd fel a tartályt tiszta csapvízzel, és várj 30 másodpercet, és már kezdheted is a felmosást. A könnyedén cserélhető vízkőtelenítő patronnal nincs szükség további vízkőtelenítésre.

SC 2 Deluxe EasyFix

A kompakt SC 2 Deluxe EasyFix LED-fénygyűrűvel az üzemmód kijelzéséhez. Ideális minden háztartási keményfelülethez.

SC 1 EasyFix

Mindig kéznél van így tökéletes a nagytakarítások között. Kompakt méretnek köszönhetően helytakarékosan tárolható pl. konyhában vagy a fürdőben. Könnyen kezelhető mérete ellenére az SC 1 is, megfelelő használat mellett eltávolítja a koronavírusok 99,999%-át*, valamint a háztartásokban előforduló baktériumok 99,99%-át**.

 

 

Tovább