Kérdése van?  +36 96 513-333  webshop@marclean.hu 

Kéziporszívók

"Kicsi méret, hatalmas teljesítmény - a Kärcher kéziporszívóval minden helyzetben a segítségedre lesz!" Az ideális választás kicsi háztartások számára a könnyű súly és a meglepően nagy teljesítmény jellemzi.


16termék
Gyári cikkszám:
1.349-100.0
Garancia:
24 hónap
Kiszállítás dátuma:
érdeklődjön
Rendelhető
91 990 Ft
Nem vásárolható!
 


Vc 5 új

VC 5 Cordless - a vezeték nélküli kézi porszívó

Az akkumulátoros VC 5 Cordless porszívóval még takarítás közben sem kell lemondani a szabadságról. Hosszú üzemidejével az egész lakás gond nélkül tisztántartható, mi több gyorsabban használatra kész, mint a vezetékes társai.

Egyszerre kompakt és erős

Szerinted is csak egy nagy porszívó lehet erős porszívó? 

 

A Kärcher VC 5 porszívót kipróbálva, azonnal megdől ez a sztereotípia. Olyan erő lakozik ebben a kisméretű kéziporszívóban, hogy némely nagy, gurulós porszívó elbújna ha látná a teljesítményét.
Egyedi kialakítású szívófeje minimális energiaellátást és maximális erőt biztosít minden alkalommal.

Rendkívül sokoldalú

 Mindenre képes, amire egy nagy porszívó! Vagy talán még annál is többre...

A VC 5 egyedi külseje és szokatlan felépítése sokoldalú felhasználást rejt magában.

  • Nem kell semmit sem magad után húzkodni, így nem akad el a legváratlanabb pillanatokban sem.

  • Ha porszívózásról van szó, a VC 5 nemcsak gyorsan, hanem alaposan tisztít - legyen szó szőnyegről vagy bármilyen másik keménypadlóról.

  • A kényesebb tisztítandó felületekkel, mint Hi-Fi kíméletesen, viszont a szennyeződésekkel kíméletlenül bánik.

  • Egyszerűen és gyorsan állítható a magassága, így mindig kényelmesen használható.

  • Mindenhez van megfelelő tartozék: kárpitfej a kanapéhoz és egyéb kárpitozott bútorokhoz, réstisztító a keskeny hasadékokhoz vagy bútorkefe a kényes tárgyakhoz.

VC 4s Cordless akkumulátoros kéziporszívó: könnyűsúly és erős teljesítmény

Egy menetben kiporszívózni az egész lakást anélkül, hogy kábelekben botladozál, vagy hogy fel kellene tölteni újra a porszívót? A Kärcher VC 4s akkumulátoros kézi porszívóval lehetséges. A mindössze 1,25 kilogrammos porszívó rendkívül mozgékony és könnyedén, megbízhatóan eltávolítja a laza szennyeződéseket. 79 dB(A)-es maximális zajszintjével a készülék a legmagasabb fokozaton is nagyon csendes.

A vezeték nélküli VC 4s Cordless kéziporszívó üzemideje akár 60 perc is lehet Eco üzemmódban, ami azt jelenti, hogy a nagy lakásokat is megszakítás nélkül teljesen ki lehet vele takarítani. Az kényelmes kialakítású fogantyún szükség szerint aktiválható a Power-Boost üzemmód, melynek segítségével a makacs szennyeződéseket is könnyedén távolíthatod el a padlóról.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
84 990 Ft - 179 990 Ft
Termék kategória