20% kedvezmény MINDEN - más akcióban nem szereplő - termékre 04.14-ig az alábbi kuponkód megadásával: MINUSZ20

Kérdése van?  +36 96 513-333  webshop@marclean.hu 

Magasnyomású mosók

A tisztítás gyorsításához használj magasnyomású mosót a Kärcher-től. Az erős tisztító erejükkel alaposan és hatékonyan bánnak el a legmakacsabb szennyeződésekkel is, bármilyen kemény felületen. Legyen szó gyengéd vagy erőteljes tisztításról, a Kärcher készülékek biztosítják a tisztaságot.


98termék
11
Gyári cikkszám:
1.317-400.0
Garancia:
24 hónap
Házhozszállítás:
2024.04.16
Raktáron
202 990 Ft
179 990 Ft
8
Gyári cikkszám:
1.673-520.0
Garancia:
24 hónap
Házhozszállítás:
2024.04.16
Raktáron
36 990 Ft
33 990 Ft
 

Akkumulátoros kültéri mosók

Vezeték nélkül is ragyogó tisztaság?

A K 2 akkumulátoros kültéri mosóval nem okoz gondot a kisebb autók, motorkerékpárok, kerékpárok, csónakok, és az egyszerűbb ház körüli feladatok tisztítása sem. Az akkumulátor maximum 14 perces üzemideje lehetővé teszi, hogy szabadon, áramellátástól függetlenül bárhol tudj vele tisztítani. A pisztolyon lévő kijelzőn pedig egyszerűen és kényelmesen leolvasható a kiválasztott funkció.

 

Ismerd meg az új, Compact magasnyomású mosó sorozatot

  • Az új, masszív Compact sorozat magasnyomású mosói annyira kompaktak és rugalmasak, hogy a K 4 – K 7 készülékek álló és fekvő helyzetben egyaránt használhatóak.
  • A K 2 – K 4 magasnyomású mosók tömlője az elülső burkolaton tárolható, míg a K 7 mosó PremiumFlex tömlője kényelmes és csavarodásmentes használatot biztosít. 
  • A Compact készülékekbe beépített tisztítószer-felszívóval a Kärcher tisztítószerek egyszerűen, gond nélkül szabályozhatók.
  • A K 4 – K 7 modellek vízhűtéses motorja nemcsak a maximális teljesítményt hanem és hosszú élettartamot is biztosítja.

Mitől nyújt többet egy Kärcher magasnyomású mosó?

A Kärcher név egyet jelent a minőséggel - már a kezdetektől

A Kärcher találta fel a magasnyomású tisztítóberendezéseket, amit azóta is folyamatosan fejleszt a cég. 1950-ben kifejlesztette az első európai meleg vizes magasnyomású mosót ipari felhasználásra, majd 1984-ben dobták piacra az első, háztartási, hordozható magasnyomású mosót, a HD 555-öt ami már akkoriban is a felhasználók kényelmét hivatott szolgálni. Ez volt a tisztítási ipar történelmének egyik mérföldköve.

A magasnyomással történő tisztítás feltalálójaként a Kärcher egyedülálló szaktudással rendelkezik, melyet ennyire szerteágazóan és ilyen mélységben senki más nem képes a piacon nyújtani – egészen a mai napig.
Annak érdekében, hogy teljes mértékben megfeleljünk a piaci elvárásoknak, ügyfeleink igényeinek és a saját magunk felé támasztott legmagasabb követelményeknek, folyamatosan kutatásokat végzünk, visszajelzéseket kérünk vásárlóinktól, fejlesztünk és innoválunk.

 

 

Elképesztő teljesítmény – 50 % időmegtakarítással

A szabadalmaztatott speciális Kärcher magasnyomású mosó fúvókatechnológiája és annak, az egyes modellekkel történő tökéletes összehangolása teszik mindezt lehetővé.
Végeredmény: A piacon található hasonló kategóriájú termékekkel összehasonlítva, a Kärcher készülékei látványosan nagyobb tisztítási teljesítménnyel és hatékonysággal emelkednek ki a többi cég magasnyomású mosói közül.

Összefoglalva: Mivel a tisztítás gyorsabban történik, így akár 50 % -kal több időt, ezáltal pedig akár 50 % -kal több energiát és vizet takarítva meg a felhasználójának. 

 


Ügyfélközpontúság, hatékonyság felsőfokon

Tudtad, hogy több, mint 60 év munkája után, még a mai napig fejlesztjük a Kärcher magasnyomású mosókat, hogy minél kényelmesebbé tegyük a tisztítást?
Több, mint 1300 szabadalom és használati modell igazolja a vállalat magasszintű találékonyságát, és teszi a Kärchert világszerte az elsőszámú ügyfélközpontú céggé a tisztítás technológiában.  

 

Egy kis érdekesség, hogy mitől olyan erőteljesek a Kärcher magasnyomású mosók...


A magasnyomású forgósugár, a pontsugár erejét ötvözi a lapos sugár felületteljesítményével.

A versenytársakkal végzett összehasonlításban, a Kärcher szennymaró fölényesen helyt állt még a legmakacsabb szennyeződések eltávolításában is. Kimagasló tisztítási teljesítményének köszönhetően gyors, hatékony és egyúttal látványos eredmény érhető el valamennyi tisztítandó felületél.


Megbízhatóhatóság! Minőség! Garancia!

A világpiac vezetőjeként bizton állíthatjuk, hogy a legmegbízhatóbb magasnyomású mosókat kínáljuk a piacon. Több mint 75 éve a Kärcher minőség és „Made in Germany“ innováció egyet jelent.

Tudtad?
Minden készülékünket csak és kizárólag a saját üzemeinkben, a legszigorúbb szabványoknak és a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően gyártjuk. Mielőtt egyetlen termék is elhagyja a gyárat, 100%-ban teszteljük őket - működés és teljesítmény szempontjából.
Így mindig tökéletes termékeket biztosíthatunk ügyfeleinknek, amelyek nagy teljesítőképességükkel és rendkívül hosszú élettartamukkal megkönnyítik és kényelmesebbé teszik a mindennapi tisztítási feladatokat.

Tartozékok és tisztítószerek

Gondoltad volna, hogy minden a kombináción múlik? Ha tökéletes az összhang a tartozékok, tisztítószerek és a készülék tekintetében, nincs az a szennyeződés, amivel ne bánna el játszi könnyedséggel egy Kärcher magasnyomású mosó! Lehetőségeink széles skálája teszi még hatékonyabbá, kényelmesebbé, időtakarékosabbá és egyben élvezetesebbé a kültéri tisztítást.


Magasnyomású mosók tartozékai

Széles tartozék kínálatunkkal még a legspeciálisabb tisztítási problémára is megoldást tudunk nyújtani.
Tartozékaink egyszerűen, könnyedén és gyorsan csatlakoztathatók bármelyik kärcher magasnyomású mosóhoz.

Tisztítószerek magasnyomású mosókhoz

Mit tud a Kärcher legújabb tisztítószer generációja?
Az egyedülálló 3 az 1-ben hatásmechanizmusával tökéletes tisztaságot biztosít, mindemellett kíméletesen ápolja, és megbízható védelmet nyújt a tisztítandó felület számára.
Összetételüknek köszönhetően, felhasználóként időt és pénzt takarítasz meg velük, ráadásul még környezetkímélők is.

 

Milyen az, amikor egy intelligens palackrendszert használsz?
Bármikor, bármilyen Kärcher magasnyomású mosóval alkalmazható. Az új tisztítószerek egyaránt kompatibilisek, ha csatlakoztatva (Plug ’n’ Clean), ha tisztítószeres tartályba töltve, vagy ha speciális tisztítószertömlő általi felszíváshoz akarod használni őket.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
32 990 Ft - 371 990 Ft
Vízszállítás
 (l/óra)
0 l/óra - 600 l/óra
Nyomás
 (bar)
0 bar - 180 bar
Csatlakozási teljesítmény
 (W)
0 W - 3 500 W
Magasnyomású tömlő
 (m)
3 m - 10 m
Termék kategória