Kérdése van?  +36 96 513-333  webshop@marclean.hu 

Szivattyúk

Rendkívül átgondolt kialakításuknak köszönhetően a Kärcher szivattyúi kényelmes használatot biztosítanak, ráadásul a korszerű technológiának köszönhetően hatékonyan tudják ellátni a feladatukat. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyeknek köszönhetően tartós és megbízható munkavégzést tudnak garantálni.

A Kärcher szivattyúi között garantáltan megtalálod a számításaidat, legyen szó öntözésről, víztelenítésről vagy házi vízellátásról. Válaszd a Kärcher szivattyút, ha a legjobb minőséget kerezed a legjobb áron!

BP 4 Garden szivattyú

Találd meg a megfelelő szivattyút!

A Kärcher szivattyúk nem csupán sokoldalú felhasználási lehetőségeikkel, hanem kivétel nélküli masszív felépítésükkel, hosszú élettartamukkal és egészségkímélő formatervezésükkel is kiemelkednek a piacon kapható szivattyúk közül.

Kert öntözéshez keresel szivattyút? 
A kerti és hordószivattyúk kiválóan alkalmasak erre a feladatra. Míg a hordószivattyú a felfogott esővizet közvetlenül a hordóból szívja ki, így megspórolva a nehéz öntözőkanna cipelését, addig a kerti sorozat tagjait magasabb teljesítmény a jellemzi, és egyszerűen az esőztetőkhöz is csatlakoztathatók.

Mély kutakból, ciszternákból történő öntözéshez használj mélykút szivattyút. Legyen szó esővízgyűjtő tartályról, hordóról vagy kútról – ha a vízszint túlságosan alacsony, a szivattyú automatikusan lekapcsol. A merülőnyomó szivattyú sorozat ideális választás a szűk, mély kutakhoz. A házi és kerti szivattyúk egyaránt vízigénytől függően automatikusan be- és kikapcsolnak - így téve még kényelmesebbé a vízhasználatot. Gond nélkül használhatók mosógépekhez vagy házi vízellátáshoz is. Készüléksorozattól függően egyes szivattyúk akár lábbal is működtethetők: amik nemcsak a hátat kímélik, hanem leegyszerűsítik a készülékek használatát.

Nagyteljesítményű víztelenítő szivattyúink mindig, minden helyzetben megbízható és gyors segítséget nyújtanak - legyen szó tavak, a medencék vagy a épp a pince víztelenítéséről.

Szűrés