Terasztisztító

A Kärcher PCL 4 terasztisztító jön és a szennyeződés elmenekül. Számolj le egyszer s mindenkorra a fárasztó súrolással!
Egyszerűen kapcsold össze a kerti tömlővel, csatlakoztasd hozzá az áramforráshoz, és nem sokkal később már élvezheted is a megtisztított terasz látványát. PCL 4 terasztisztítóval mindez lehetséges, ráadásul könnyebben, mint azt most gondolnád!

Hogyan?
A forgó kefehenger és a víz kombinációja egyenletes tisztaságról gondoskodik a makacs és mélyen megült szennyeződések esetén is. A vízmennyiség könnyedén szabályozható, így a készülék mindössze annyi vizet használ, amennyire ténylegesen szükség van. A szennyeződést pedig egyetlen munkafolyamat során oldja fel és öblíti le. Ennyire egyszerű!

Tovább
Patio cleaner application rooftop

Hatékony és egyenletes tisztítás

Az innovatív, visszafelé forgó kefehengerek különböző kültéri felületek alapos és egyenletes tisztításáról gondoskodnak. A végeredmény: ragyogó tisztaság.

Patio cleaner application water

Pazarlás helyett intelligens vízfelhasználás

A manuális vízszabályozással pontosan annyi vizet használ a készülék, mint amennyit a szennyeződés eltávolítása megkíván.

Patio cleaner edge cleaning

Tisztítás egészen a peremekig

Mivel a motor központilag rögzített, a kefehengerek egészen a peremekig tisztítanak.

patio cleaner ergonomic

Kényelmes testtartás takarítás közben

A PCL 4 készüléket ergonómiai szempontból úgy terveztük, hogy eltérő testmagasság esetén is mindig biztosítsa az egyenes testtartást a tisztítás közben.

Patio cleaner stone application

Sokoldalúan használható különböző kültéri felületekhez

A szerszámmentes kefecserének köszönhetően a PCL 4 pillanatok alatt készen áll. A fa- és kőfelület tisztán tartása többé nem kihívás!

Tovább