Ingyenes szállítás év végéig az alábbi kuponkód megadásával: FREESHIPPING

Kérdése van?  +36 96 513-333  webshop@marclean.hu 

Vízszűrős porszívók

Egy olyan porszívó, ami nem csak a porokat, hanem az allergén anyagokat is kiszűri, és biztosítja a tiszta levegőt az otthonodban. A Kärcher vizszűrős porszívó képes 99,5%-ban eltávolítani a szálló polleneket, gombaspórákat, baktériumokat és az atkaürüléket, így az allergiások biztonságban érezhetik magukat otthonukban.


2termék 12

Illustration DS Filter

Mi a titkuk a Kärcher vízszűrős porszívóknak?

A porzsákos és porzsák nélküli porszívókkal ellentétben, a vízszűrős porszívók hatékonysága a víz erejében és többfokozatú szűrőrendszerében van!

Míg más porszívókban általában 1 vagy 2 szűrő található, addig a DS 6 vízszűrős porszívó 3 szűrőrendszerrel biztosítja azt, amit egy hagyományos porszívó nem tud: a 99,5%-ban tényleg tiszta és friss levegőt.

A képlet meglepően egyszerű:
1. A felszívott por valamint a látható és láthatatlan szennyeződések egyenesen a készülékben található vízszűrőbe érkeznek, ahol a nagyobb, szemmel látható koszt egyből megköti.

2. Ezt követően, a nedves levegőből kiáramló mikroszkopikus méretű részecskéket a köztes szűrő szűri ki.

3. Minden, ami a 2. szűrőn is át megy, pl. a gombaspórák, atkaürülékek vagy a baktériumok, azok a speciális HEPA 12-szűrőben kötnek ki. Így a készülékből kiáramló levegő meglepően tiszta és friss lesz.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
150 990 Ft - 152 990 Ft