Kérdése van?  +36 96 513-333  webshop@marclean.hu 

Naptár

2021.01.09
A Nr. 1 háztartási szőnyeg- és kárpittisztító

Ez a blog bejegyzés azoknak szól, akik szeretnék tudni, hogy mit tud a legjobb háztartási Kärcher szőnyeg- és kárpittisztító, vagy kíváncsiak miben nyújt többet ez a készülék, a többi kárpittisztítónál.

Ami első ránézésre észrevehető, az a színe, hiszen az összes típus körül, ez az egyetlen, amelyik fehér színű, ugyanis ez a Home Line sorozat tagja. Mivel multifunkciós, így folt eltávolításon kívül száraz-nedves porszívózásra is alkalmas – bár ezt mindegyik SE készülék tudja. Amit viszont csak az SE 6.100-nál tapasztalhatsz, hogy minden extrát és tartozékot egyesít egy készletben.

Mindegy, hogy nagyobb szőnyeget vagy autó ülést szeretnél megtisztítani, ezzel könnyedén menni fog, hiszen egy nagyobb és kisebb (110 mm-es) permetreaxiós fej is jár a készülék mellé. Mélyen a szövet szálak közé juttatja el a tisztítószert, majd onnan közvetlenül szívja fel azt, a feloldott szennyeződéssel együtt, így állat tulajdonosoknak és allergiásoknak is ideális. Beépített permetező tömlője pedig esztétikusabb küldő megjelenést biztosít az SE 6.100 szőnyeg- és kárpittisztítónak.

Ezen felül a csomagban találsz még háztartási szívófejet szőnyeg tisztításhoz, réstisztítót a mélyedésekben megbújt koszok eltávolítására, és egy száraz porszívózáshoz való kárpittisztító fejet az ülőgarnitúra tisztán tartására. A készülékkel kompatibilis porzsák 2 rétegű, ami nem csak a finomport tartja vissza, hanem rendkívül tépésálló is.

Kialakítását tekintve, a praktikum és kényelem kéz a kézben jár. Hátulján van kialakítva hely a tartozékok tárolásához, így garantáltan mindig kéznél van a megfelelő eszköz. A fedelét leemelve egy 2 tartályos elrendezéssel találkozhatsz, aminek tisztán tartása könnyebb, ráadásul a tiszta víz után töltése is egyszerűbb, mint az alacsonyabb kategóriás típusoknál.

A készülék tetején helyezkedik el a lapos redős szűrő, ami egyrészt biztosítja a szűrőcsere nélküli száraz-nedves porszívózás közti váltást, másrészt kialakításából adódóan könnyű tisztán tartani és nem lóg bele a porszívó tartályába.

Ezeken a helyeken biztosan tudod használni:
Padlószőnyegek, szőnyegek, ülőgarnitúrák, kárpitozott székek, fotelek, autósülések, matracok, szőnyeggel bevont lépcsők tisztán tartására, illetve keménypadló porszívózásra.

A rövid száradási idő minden évszakban jól jön. Így, ha valami foltbaleset történne otthon, csak hívd segítségül az SE 6.100-at, majd biztosítsd, a megfelelő szellőzést és lehetőség szerint a szobahőmérsékletet. Meglátod, hamarabb tudod majd használni a megtisztított felületet, ráadásul tisztán, akár új korában.