Kérdése van?  +36 96 513-333  webshop@marclean.hu 

Naptár

2021.01.31
FENNTARTHATÓ TISZTÍTÓSZEREK: A KONCEPCIÓTÓL A SOROZATGYÁRTÁSIG

A tisztítószerre vonatkozó követelmények

Manapság a tisztítószereknek számos követelménynek meg kell felelniük. Hatékonyan kell küzdeniük a szennyeződésekkel, hatékonyaknak kell lenniük a használat során, és nem jelenthetnek kockázatot a felhasználókra vagy a környezetre. Egyre fontosabbak az ökológiailag fenntartható folyamatmegoldások, amelyek az erőforrások és anyagok gondos felhasználása mellett a vegyi, a víz- és az energiahatékonyságra a tisztítási folyamattal együtt egészként tekintenek. A Kärcher ezzel a kihívással szembesül a winnendeni telephely új kémiai és vizsgálati laboratóriumaiban, és újabb fontos lépést tesz a minőség, a hatékonyság és a fenntarthatóság egyesítése felé.


Hogyan készülnek fenntartható és hatékony tisztítószerek a Kärchernél?

Egy tisztítószer valójában teljesen átlagos termék. A folyamat legelején a termékötlet áll. A trendek, a szabványok, a technológiák és az üzleti modellek új, az erőforrásokat védő termékeket igényelnek, és így hatással vannak a fejlődésre.

A Kärchernél ez a termék koncepciójától és specifikációjától a prototípusokon és a valódi körülmények közt való tesztelésen át a sorozatgyártásig terjed. A Kärcher 40 éve házon belül fejleszti a tisztítószereit, és egyre inkább a fenntarthatóság és a környezeti kompatibilitás felé halad: a Kärcher tisztítószerek rendkívül hatékonyak, miközben figyelembe veszik az egészséget, a környezetet és a gazdaság hatékonyságot is.

1. lépés: A termék meghatározásának szakasza és a Kärcher tisztítószer fenntarthatósága

2. lépés: Az ökológiai Kärcher tisztítószer koncepciós fázisa

3. lépés: A tisztítószer optimalizálása a fenntarthatóság és a hatékonyság szempontjából

4. lépés: A tisztítószer hatékonysága a Kärcher laboratóriumban

5. lépés: A tisztítószer részletes elemzése az optimalizálás és a fenntarthatóság szempontjából

6. lépés: A Kärcher fenntartható tisztítószerek tesztelése valódi körülmények közöt

7. lépés: A tisztítási hatékonyság és a környezetbarát tulajdonságok vizsgálata az utolsó tesztfázisban

8. lépés: A fenntartható tisztítószer piaci bevezetése

9. lépés: A Kärcher fenntartható tisztítószer sorozatgyártása

00:00
/
01:34

Fenntartható termékek az épülettakarításban

Az épülettakarításban használat termékcsaládunk minden olyan koncentrátumot és kész tisztítószert tartalmaz, amely a belső takarításhoz szükséges: alapvető szaniter-tisztítószerek, szaniter-karbantartószerek, felület-, üveg- és padlótisztítók. A termékek mindegyike az EU és az osztrák ökocímkét viseli. Ezen kívül néhány termék Nordic-Swan tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Sanitary cleaner