Kérdése van?  +36 96 513-333  webshop@marclean.hu 

Blog

Az erkélytől a lakás belsejéig

Ádám
Ádám
Az erkélytől a lakás belsejéig

Szeretem a kellemes meleg nyári estéket az erkélyen tölteni. Szeretnél vendégeket is meghívni? Akkor ne feledkezz meg a helyiség tisztaságáról sem!

Az erkély tisztántartása minden évszakban kihívást jelenthet: az eső lehullik rá, a szél port és leveleket sodor rá, és a madarak is gyakran összepiszkítják.

De ne aggódj, a Kärcher gépek segítségével könnyedén megtisztíthatod! Az EWM 2 Premium elektromos felmosóval pillanatok alatt újra széppé varázsolhatod az erkélyedet vagy teraszodat, ahogyan te szeretnéd látni!

De mi van a lakás többi részével? Nem lenne nagyszerű, ha egy eszközzel az összes felületet megtisztíthatnád? Nos, az EWM 2 Premium univerzális hengereivel ez lehetséges, különböző padlófelületek tisztítására alkalmasak.

De ha mindenhol használod, akkor fáradt leszel tőle, ugye? Semmi gond! A karcsú formatervezés és a forgócsuklós padlófej könnyű takarítást tesz lehetővé, még a bútorok alatt és a tárgyak körül is. Ráadásul rendkívül könnyű is!

Így már nyugodtan fogadhatod a vendégeket!

Elérhetsz a nehezen elérhető részekig is, és megtisztíthatod a felületek szélét, anélkül, hogy nehéz vödröt cipelhetnél vagy fárasztóan dörzsölnél!

Honnan szerezhetnél be egy ilyen sokoldalú takarítóeszközt, ha nem a Kärchertől?

Nézd meg az alábbi videót, hogy megismerd a terméket!

 

Remek eszköz, ugye? Csak pár kattintás és már meg is rendelheted!