Kérdése van?  +36 96 513-333  webshop@marclean.hu 

Blog

Elavult és veszélyes fák okozhatnak lehangoló látványt egy kertben. De ki van ideje és energiája az ágak felaprítására, lecsupaszítására?

Nos, egy láncfűrész megoldás lehetne a problémára! Azonban korábban talán visszatartott a silány minőség és a potenciális veszélyek, amelyekkel gyakran szembesülhetünk.

Szeretem a kellemes meleg nyári estéket az erkélyen tölteni. Szeretnél vendégeket is meghívni? Akkor ne feledkezz meg a helyiség tisztaságáról sem!

Globális vállalatként kiemelten fontos számunkra az üzleti partnereink, alkalmazottaink és a nyilvánosság által cégünkbe fektetett bizalom.

A Kärcher márkanév világszerte a takarítás szóval forrt össze. Megtévesztő, de a mi missziónk nem a takarítás - sőt, termékeink forgalmazásával arra törekszünk, hogy minél kevesebbet kelljen ezzel a tevékenységgel foglalkozni.

Az egyik legfontosabb szempontunk, hogy védjük a környezetet és megtakarítsuk ügyfeleink pénztárcáját a felesleges termékek vásárlásától.

Igen, ez a módszer valóban elterjedt és hatékony módja a takarításnak. A fentről lefelé haladás azt jelenti, hogy először a mennyezetet, majd a falakat, végül a padlót tisztítjuk. Így a porszemcsék, a por, és a szennyeződések ne essenek vissza a már tisztított részekre. A balról jobbra haladás pedig azzal járul hozzá a hatékony takarításhoz, hogy így kerüljük el a szennyeződések még egyszer való átitatását.

Az akkumulátoros eszközök továbbra is népszerűek 2023-ban a vezetékes alternatívákhoz képest. A walkman-láz az 80-as és 90-es években, az első és második mobiltelefonok terjedése a 2000-es évek elején, valamint a jelenlegi elektromos autók és bluetooth hangszórók piacának robbanása mind azt bizonyítják, hogy az akkumulátoros technológia időről-időre népszerűbbé válik.

A helyiség takarítása hasonló élményt jelent. Egy kétórás folyamat, amikor örömöt lelhetünk benne, de sokkal gyakrabban az a helyzet, hogy a megérdemelt pihenést megzavarja a leülepedő porszemcsék. Minden belefektetett energia hiábavalónak tűnik.

A takarítás vegyszerek segítségével történő elvégzése számos egészségkárosodást okozhat. Az irritáló anyagokat tartalmazó súrolók és vízkőoldók gyakran fejfájást, szédülést és még mérgezést is okozhatnak. Az egészségre veszélyes vegyszerek még nagyobb fenyegetést jelentenek a gyerekekre nézve, mivel ők még védtelenebbek a káros anyagokkal szemben.

 

Gondolkoztál már azon valaha, hogy milyen jó lenne, még egyszerűbben és kényelmesebben autót mosni, vagy teraszt tisztítani? Netán azon, hogy biztosan a megfelelő nyomással és pisztoly állással tisztítod-e a kerti bútort?
Ha igen, akkor ez a cikk egyenesen zene lesz füleidnek, avagy imádni fogod, hiszen a Kärcher megalkotta az első, okostelefonnal működtethető magasnyomású mosókat.

Sok ember kis helyen, élelmiszerárusítás, tökéletesen higiénikus körülmények: a boltokban történő takarítás minden szempontból fontos, amit lelkiismeretesen kell elvégezni. Miért vannak különleges tisztítási követelményei a zöldségrészlegnek, miért takarít meg egy porszívó néha sok gyaloglást, és hogyan garantálható a higiénia - egy kis áttekintés.

Miből áll valójában a kosz? Mi pontosan a különbség a tisztítás és a takarítás között? S hogyan lesz a négy fal közt minden a leghatékonyabb módon tiszta? Alaposan megnézzük, és felfedjük a ragyogóan tiszta lakás titkát.

Manapság a tisztítószereknek számos követelménynek meg kell felelniük. Az ökológiailag fenntartható folyamatmegoldások egyre fontosabbak lesznek. A Kärcher ezzel a kihívással szembesül a winnendeni telephely új kémiai és tesztlaboratóriumaiban. Íme egy áttekintés a fenntartható tisztítószerek fejlesztéséről.

Hangulatos este a kanapén harapnivalókkal és italokkal, tomboló gyerekek vagy háziállatok a nappaliban - mielőtt észrevennéd, máris mindenhol morzsák és foltok vannak a kárpiton és a szőnyegen. De ne aggódj: egy kis segítséggel a kisebb balesetek gyorsan eltüntethetők. Ezekkel az készülékekkel és tippekkel a nappali és a szőnyeg is még sokáig szép marad.