Blog

Tisztítás és higiénia a szupermarketekben
11
Febr

Sok ember kis helyen, élelmiszerárusítás, tökéletesen higiénikus körülmények: a boltokban történő takarítás minden szempontból fontos, amit lelkiismeretesen kell elvégezni. Miért vannak különleges tisztítási követelményei a zöldségrészlegnek, miért takarít meg egy porszívó néha sok gyaloglást, és hogyan garantálható a higiénia - egy kis áttekintés.

A kosz nyomában
14
Jan

Miből áll valójában a kosz? Mi pontosan a különbség a tisztítás és a takarítás között? S hogyan lesz a négy fal közt minden a leghatékonyabb módon tiszta? Alaposan megnézzük, és felfedjük a ragyogóan tiszta lakás titkát.

Fenntartható tisztítószerek: koncepciótól a sorozatgyártásig
12
Jan

Manapság a tisztítószereknek számos követelménynek meg kell felelniük. Az ökológiailag fenntartható folyamatmegoldások egyre fontosabbak lesznek. A Kärcher ezzel a kihívással szembesül a winnendeni telephely új kémiai és tesztlaboratóriumaiban. Íme egy áttekintés a fenntartható tisztítószerek fejlesztéséről.

Miért és hogyan tisztítsd rendszeresen a kárpitokat, hogy sokáig szépek maradjanak?
10
Jan

Hangulatos este a kanapén harapnivalókkal és italokkal, tomboló gyerekek vagy háziállatok a nappaliban - mielőtt észrevennéd, máris mindenhol morzsák és foltok vannak a kárpiton és a szőnyegen. De ne aggódj: egy kis segítséggel a kisebb balesetek gyorsan eltüntethetők. Ezekkel az készülékekkel és tippekkel a nappali és a szőnyeg is még sokáig szép marad.