Kérdése van?  +36 96 513-333  webshop@marclean.hu 

Blog

Hány akku kell egy udvar rendbetételéhez

Ádám
Ádám
Hány akku kell egy udvar rendbetételéhez

Az egyik legfontosabb szempontunk, hogy védjük a környezetet és megtakarítsuk ügyfeleink pénztárcáját a felesleges termékek vásárlásától.

Ennek érdekében a Kärcher azonos tápfeszültségű akkumulátoros termékei kompatibilisek egy akkumulátorral, hogy a vásárlók többször is használhassák őket.

Mi teszi lehetővé ezt? Kiváló teljesítményű lítiumion-cellákat tartalmazó akkumulátorplatformjaink lehetővé tették számunkra, hogy ugyanazt a kompakt, minőségi kialakítású akkumulátort beépítsük kisebb és nagyobb eszközökbe is.

Az akkumulátorunknak az a legfontosabb, hogy elérje az elvárt teljesítményt, gyorsan és egyszerűen tölthető legyen, a töltöttségi szintjét egyértelműen jelenítse meg, jelezze a hátralévő üzemidőt, és megmutassa a hátralévő töltési időt.

Miért terveznénk erre az öt funkcióra eszközönként különböző terméket?

Egy termékünk van, annak pedig két alapvető típusa – ennek viszont műszaki oka van, nem lenne igazán praktikus atomerőművet csatlakoztatni például ehhez a kis kézi magasnyomású tisztítóhoz. Gondoskodtunk továbbá arról, hogy típusonként többféle teljesítmény közül is választhassanak vevőink, attól függően, hogy milyen hosszú igénybe vétellel számolnak. Így jelenleg négy terméket forgalmazunk:

Battery Power 18/25

18 voltos tápfeszültséggel rendelkező eszközökhöz, 25 Ah-s névleges kapacitással.


Battery Power 18/50

18 voltos tápfeszültséggel rendelkező eszközökhöz, 50 Ah-s névleges kapacitással.


Battery Power 36/25

36 voltos tápfeszültséggel rendelkező eszközökhöz, 25 Ah-s névleges kapacitással.


Battery Power 36/50

36 voltos tápfeszültséggel rendelkező eszközökhöz, 50 Ah-s névleges kapacitással.

 

A 18 voltos készülékek kompatibilisek az összes 18 voltos tápfeszültségű Kärcher eszközhöz, tehát elegendő egyet megvásárolni (eseteg néhány tartalékot beszerezni), és bátran használhatjuk a gyomeltávolítóhoz, a száraz-nedves porszívóhoz, a fűnyíróhoz és a sövényvágóhoz is, akár ebben a sorrendben. És töltőkészülékből is elegendő egy darab!

Hogy miért nagyszerű ez?

Mert környezetbarát.
Mert pénztárcabarát.
És mert hihetetlenül kényelmes.


Félig üres, vagy félig teli? Ne gondolkodj: töltsd újra!