Kérdése van?  +36 96 513-333  webshop@marclean.hu 

Blog

Jogszabályi megfelelés

Ádám
Ádám
Jogszabályi megfelelés

Globális vállalatként kiemelten fontos számunkra az üzleti partnereink, alkalmazottaink és a nyilvánosság által cégünkbe fektetett bizalom.

 

 

 

 


Hartmut Jenner, Kärcher Chief Executive Officer and Chairman of the Board of Management

Sikerünk sarokkövei a hitelesség, az őszinteség, az átláthatóság és a tisztesség – mindennapi munkavégzésünk és üzleti partnereinkkel történő együttműködésünk is ezen irányelveken alapul. A hatékony, jogszabályoknak történő Megfelelés-Menedzsment (Compliance Management) ezért irányadó számunkra mindennapi döntéseink meghozatalában. Családi vállalkozásként és globális piacvezetőként filozófiánkat a kiváló termékek, a tisztesség, a bizalom és az értékek határozzák meg.

Hartmut Jenner


az Igazgatóság elnöke


Alfred Kärcher SE & Co. KG

 

 
 

 

 

JOGSZABÁLYI MEGFELELÉS A KÄRCHERNÉLGlobális vállalatként kiemelten fontos számunkra az üzleti partnereink, alkalmazottaink és a nyilvánosság által cégünkbe fektetett bizalom. E bizalom elnyerése és megtartása érdekében nagy hangsúlyt fektetünk az átláthatóság és az egyértelmű felelősség vállalati kultúránkban történő meghonosítására.Sikerünk hosszú távú biztosításának előfeltétele a törvényes és etikus működés. Elvárjuk, hogy a Kärcher számára kiemelt jelentőséggel bír a törvényeknek, belső szabályzatoknak, önkéntes kötelezettség-vállalásoknak és etikai elveknek való maradéktalan megfelelés.A Kärcher Megfelelőségi Menedzsment rendszert hozott létre a jogszabályoknak történő megfelelés érdekében, és hogy megelőzze a szisztematikus helytelen magatartást. A feddhetetlen cselekvés alapelveit Magatartási Kódexünk rögzíti.Ezen irányelvek vállalati filozófiánk szerves részét képezik, elengedhetetlen útmutatást és védelmi mechanizmust jelentenek a Kärcher-nek, annak alkalmazottai és üzleti partnerei számára.Célunk a megfogalmazott alapelveink megalapozása, folyamatos felülvizsgálata és fejlesztése. Ez biztosítja, hogy mindenkor tisztességesen járjunk el.

 

Magatartási kódex letöltés
Jogszabályi megfelelés letöltés
CO semleges weboldalMinőségi és környezeti politika