Kérdése van?  +36 96 513-333  webshop@marclean.hu 

Blog

Légtisztítók

Ádám
Ádám
Légtisztítók

A Kärcher márkanév világszerte a takarítás szóval forrt össze. Megtévesztő, de a mi missziónk nem a takarítás - sőt, termékeink forgalmazásával arra törekszünk, hogy minél kevesebbet kelljen ezzel a tevékenységgel foglalkozni.

Ami a mi szemünk előtt lebeg, az a tisztaság.


Így termékpalettánkon nem csak takarítóeszközöket találtok, hanem több olyan berendezést is, amivel nincs teendőtök – a végeredmény mégis tisztább lakás, egészségesebb környezet.
Az AF 20 és az AF 30 légtisztító is ebbe a kategóriába tartozik.


A Kärcher légtisztítók működési elve egyszerű: a kettős légbeszívó rendszer két oldalról áramoltatja a levegőt a készülék belsejébe, ahol egy High Protect 13 szűrő aktív szénréteggel bíró felülete megköti a finom port, a szennyezőanyagokat, az aeroszolokat, a kórokozókat és az allergéneket, a levegőt pedig a készülék tetején engedi vissza. Röviden: egy nagy felületű szűrővel tisztítja és szagtalanítja a helyiség levegőjét.

 

Az AF 20 és az AF 30 a Home & Garden termékcsaládunk tagja, azaz ezek háztartási készülékek.


És hogy mi a különbség a kettő között? Erre egy kérdéssel felelnénk: miért építsünk erőművet egy aprócska szobába?


Az AF 20-at a legkisebb helyiségekbe terveztük. Ideális kamrák, gyerekszobák, dolgozószobák levegőjének tisztításához – legfeljebb 20 m2-es helyiségekbe.

A légtisztítón található egy kijelző, ami százalékos értékkel mutatja a levegő aktuális minőségét. Ezt a készülék lézeres érzékelővel vizsgálja, és ehhez igazítja a teljesítményt. Extra funkciói továbbá az időzítés lehetősége, a gyerekzár, az éjszakai üzemmód, és a különösen csendes működés.


Hogy mit tud ehhez képest az AF 30?

Közepes méretű, 30-40 m2-es beltéri helyiségekbe ezt a készüléket válasszuk – például nagyobb szobákba, amerikai konyhás nappaliba, egybenyitott előszoba-folyosóba, lépcsőházakba. Működési elve ugyanaz, mint az AF 20-é, de teljesítménye jóval nagyobb, 3 helyett 5 teljesítményszint beállítása lehetséges, és a készülék mérete is nagyobb. Extra funkciói megegyeznek az AF 20-éval, kijelzője viszont színes, és a levegőminőség mellett leolvasható róla a hőmérséklet és a páratartalom is.


Neked melyik készülék lenne ideális?