20% kedvezmény MINDEN - más akcióban nem szereplő - termékre 04.14-ig az alábbi kuponkód megadásával: MINUSZ20

Kérdése van?  +36 96 513-333  webshop@marclean.hu 

Blog

Minden, amit a Smart Control magasnyomású mosókról tudnod kell

Ádám
Ádám
Minden, amit a Smart Control magasnyomású mosókról tudnod kell

Gondolkoztál már azon valaha, hogy milyen jó lenne, még egyszerűbben és kényelmesebben autót mosni, vagy teraszt tisztítani? Netán azon, hogy biztosan a megfelelő nyomással és pisztoly állással tisztítod-e a kerti bútort?
Ha igen, akkor ez a cikk egyenesen zene lesz füleidnek, avagy imádni fogod, hiszen a Kärcher megalkotta az első, okostelefonnal működtethető magasnyomású mosókat.

Jól hangzik, igaz? Ráadásul már az elején biztosítunk róla, hogy mindegy milyen márkához vagy hű, mármint a mobiltelefont illetően, hiszen AppStore-ból és Google Play Store-ból is egyaránt elérhető az alkalmazás (egyelőre angol, francia, holland, német, olasz, orosz és spanyol nyelven).
Fontos tudni, hogy a magasnyomású termékcsalád közül, a Smart Control típusú készülékek kompatibilisek a Home&Garden applikációval. Ide tartoznak az alábbi mosók:
K 7 Premium Smart Control Home
K 7 Premium Smart Control
K 7 Smart Control Home
K 7 Smart Control
K 5 Premium Smart Control Home
K 5 Premium Smart Control
K 5 Smart Control

 

Az applikációban többek közt összeszerelési és használati útmutatóval találkozhatsz, hasznos takarítási tippeket kaphatsz a felületeknek megfelelő optimális nyomásszintről, valamint egy extra funkció is be lett építve a Smart Control mosókba. Ez pedig a Boost üzemmód. Ha találkoztál már az FC 7 akkumulátoros padlótisztítók egyikével, akkor ismerős lehet ez a kifejezés, hiszen azok a készülékek is rendelkeznek ezzel a tisztítási móddal. A lényege, hogy extra teljesítményt nyújt a készülék, hogy még az igazán makacs szennyeződések se okozzanak problémát tisztítás közben.

Az egyik személyes kedvencünk, hogy egy készülékhez több (maximum 5) okostelefon is csatlakoztatható (amit a rendszer automatikusan megjegyez), így akár mindenki a családban, a saját telefonjával tudja használni a Smart Control mosót. Ha pedig a fiatalabb generációt szeretnéd bevonni a ház körüli tisztítási feladatokba, akkor ezt garantáltan szeretni fogják.

 

Tisztíts úgy, mint egy profi: hiszen egy Smart Control magasnyomású mosóval a tisztítás is könnyebbé, hatékonyabbá és örömtelibbé válik.

Ha pedig szeretnéd Tavaszi Akciós áron beszerezni az egyiket, akkor ide kattintva tudod megnézni a teljes tavaszi akciós készülék listát.