Kérdése van?  +36 96 513-333  webshop@marclean.hu 

Blog

Nálad hányféle vegyszer van otthon?

Ádám
Ádám
Nálad hányféle vegyszer van otthon?

A takarítás vegyszerek segítségével történő elvégzése számos egészségkárosodást okozhat. Az irritáló anyagokat tartalmazó súrolók és vízkőoldók gyakran fejfájást, szédülést és még mérgezést is okozhatnak. Az egészségre veszélyes vegyszerek még nagyobb fenyegetést jelentenek a gyerekekre nézve, mivel ők még védtelenebbek a káros anyagokkal szemben.

 

A Kärcher már évtizedek óta foglalkozik fűtéstechnológiával, és a vegyszermentes tisztítás érdekében fejlesztette ki a háztartási gőztisztító eszközét. Ez a tisztítási módszer a legegyszerűbb és a legkörnyezetbarátabb, mivel a magas hőmérsékletű gőz elpusztítja a baktériumokat és vírusokat, valamint eltávolítja a szennyeződéseket. Ezen kívül kényelmes is, mert csak egy eszközre van szükség a kemény felületek takarításához.

Ha szeretnéd megtapasztalni a Kärcher gőztisztító használatának egyszerűségét, nézd meg a videót az SC 1 EasyFix modellről.

 

A videó bemutatja a fugatisztítást is. Ha legtöbbször a padló tisztítása okoz problémát, akkor az SC 2 UPRIGHT EasyFix gőzfelmosó készülék tökéletes választás számodra.

Vedd le a terhet a vegyszerektől, és csatlakozz a Kärcher gőzölős csapatához! Kattints ide a további információkért.